Aşkın tarifi oyuncuları isimleri

Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk'ün başrolünü paylaştığı dizinin kadrosunda Cem Davran, Alper Saldıran, Yasemin Baştan, Ümmü Putgül, İdil Sivritepe, Atakan Yılmaz, Elif Melda Yılmaz, Mehmet Şeker, Deniz Gürkan, Gökhan Niğdeli, Selim Akgül, Onur Yakıcı ve Batuhan Bayır gibi isimler yer alıyor.Aug 30, 2021

Aşkın Tarifi nerede çekildi?

Aşkın Tarifi dizisi İstanbul'da çekildi. Dizide bazı sahnelerin Gaziantep'te çekileceği de iddia edildi. Kadir Doğulu'nun sosyal medya paylaşımlarında dizinin bazı sahnelerinin Mısır Çarşısında çekildiği anlaşıldı.

Askin tarifinde oynayan kiz kim?

Serra Arıtürk 1998 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Özel Denizatı Anadolu Lisesi'ni tamamladıktan sonra Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi'nde devam etti.2019 yılında "Kendimi Bilmeden" isimli ilk singleını çıkarttı. Sanatçı, 2020 yılında "Kimse Yok ve "Olmazdın" gibi single çalışmaları ile tanınmaktadır.

Aşkın Tarifi oyuncuları kim?

  • Kadir Doğulu. Fırat Karasu.
  • Serra Arıtürk. Naz Soyluer.
  • Cem Davran. Hazım Soyluer.
  • Alper Saldıran. Taylan Günebakan.
  • Yasemin Baştan. Sultan Yılmaz.

Masumlar Apartmanı yeni sezon oyuncuları kimler?

Masumlar Apartmanı dizisi oyuncuları arasında Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Melisa Şenolsun, Metin Coşkun, Esra Ruşan, Atilla Şendil, Emir Özden, Uğur Uzel, Gizem Katmer, Tansel Öngel ve Aslıhan Gürbüz yer almaktadır.

Aşkın Tarifi dizisi hangi semtte çekiliyor?

Aşkın Tarifi dizisinin çekimleri İstanbul'da yapılmaktadır. Ancak bazı sahneler Gaziantep'te gerçekleşebilir. Fırat karakterini canlandıran Kadir Doğulu'nun İnstagram üzerinden yaptığı paylaşımlara göre bazı sahnelerin Mısır Çarşısında çekildiği söylendi. Aşkın tarifi dizisinde Naz Soyluer'in restoranı İstanbul'dadır.

Aşkın Tarifi restoranı nerede?

Kanal D'nin yeni dizisi Aşkın Tarifi'nin çekildiği restoran İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde yer alıyor.

Aşkın tarifindeki Gülendam kim?

Ümmü Putgül, 28 Ocak 1982 tarihinde Muğla'nın Bodrum ilçesinde dünyaya gelmiştir. … Oyuncu Ümmü Putgül evlidir ve Mercan adından bir oğlu bulunmaktadır. 41 yaşında olan oyuncu, Kova burcudur. Son olarak 2021 senesinde Kanal D ekranlarında yayınlanan Aşkın Tarifi dizisinde Gülendam karakterini canlandırmaktadır.