Bursa yerel marketler

Bursada hangi marketler var?

Bursa içi ve çevresindeki en yakın Süpermarketler mağazaları

  • BİM Heykel/bursa. Kayıhan Mah. …
  • Bursa Osmangazi A101 Market. Namık Kemal Mah. …
  • Şok Market. Alacamescit Mah. …
  • Migros Zafer Plaza Bursa. şehreküstü mah. …
  • Metro Bursa – Osmangazi. Fatih Mah. …
  • Carrefour Süper. Nalbantoglu mahallesi alpay bekir sami caddesi. –

Bursada en ucuz market hangisi?

Bursa'nın en ucuz marketi Özen Gross'un ikinci şubesi bugün Yıldırım ilçesindeki Erikli'de hizmete girdi. Bursa'ya geldiği ilk günden itibaren büyük yatırımlara imza atan Özen Grup şimdi de yepyeni bir konsept ve en büyük mağazasıyla Bursalılara Yıldırım ilçesi Erikli Mahallesi'nde hizmet verecek.

Özhan Market sahibi kim?

Yönetim Kurulumuz – Özhan Marketler Zinciri, Siz Nerede Biz Oradayız. T.Tevfik ÖZHAN Yönetim Kurulu Başkanı 1952 yılı Orhangazi-Yeni Sölöz Beldesi doğumlu Tevfik Taner Özhan, perakende sektörüne babası Nevzat Özhan'ın 1963 yılında Yenisölöz'de açtığı küçük bakkal dükkânında adım attı.

Özhan Market kaç şubesi var?

"Siz nerede, biz oradayız"sloganıyla Bursa ile birlikte büyüyen ve marketler zinciri haline gelen Özhan, bugün; 45 şubesi, 900'ü aşkın çalışanı, içerisinde yönetim ofislerinin de bulunduğu 5500 metrekarelik lojistik merkezi ve 7 tane soğuk hava deposuyla hizmet veriyor…

Yerli marketler hangileri?

En büyük yerel zincir arasındaysa ilk sıralarda Makro (192 şube), Rammar (50 şube), Onur Grup (76 şube), Pehlivanoğlu (140 şube), Mopaş (100 şube), Happy Center (118 şube), Pekdemir (94 şube), Hakmar, Çağrı yer alıyor.

Dip market kimin?

Şehzade Grubunun kurucuları Sadettin ve Selahattin KILIÇ kardeşler ticaret hayatına babaları İbrahim Kılıç'ın fırın işletmesinde başlamıştır.

Gross Market Bursa kimin?

Özen Grup, gıda perakendeciliğindeki 25'inci yılını kutlamaya hazırlanırken grossmarket konseptini hayata geçirdi. Mağazacılıkta konsept değişimine giden grup, Özen Gross markası ile 'toptan fiyatına market' konseptini ekim ayında devreye aldı.