Dünyanın en çok para kazanan futbolcusu

1. Lionel Messi (Paris Saint-Germain – Haftalık 1 milyon 325 bin Dolar – Yeni kulüp, aynı statü… Birçok futbolsevere göre tüm zamanların en iyisi kabul edilen Messi'nin en yüksek maaşı alması şaşırtıcı değil.Sep 1, 2021

En çok para kazanan futbolcu kim?

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da forma giyen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, bu yıl en çok kazanan futbolcular listesinde ilk sırada yer aldı. Portekizli futbolcunun yıllık geliri 125 milyon dolar olarak açıklandı.

Dünyanın en zengin futbolcusu kim?

Faiq Bolkiah, dünyanın en zengin futbolcusu olarak biliniyor. 23 yaşındaki futbolcu uzun yıllardır üst düzey kulüplerin kadrosunda yer alıyordu ancak bu hamlelerin tamamı fiyaskoyla sonuçlandı. Faiq Bolkiah, 19 milyar dolar'lık servetiyle bilinen Brunei sultanı Hassanal Bolkiah'ın yeğeni.

Dünyanın en iyi futbolcusu kim?

Lionel Messi – Forvet, PSG ve Arjantin.

Dünyanın en iyi futbolcusu kim 2020?

Roma. AIC'in düzenlediği törende, İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Serie A) geçen sezonun en iyilerine ödülleri verildi. Ligde geçen yıl 31 gol atarak takımının en golcü ismi olan ve Juventus'un şampiyonluğunda büyük rol oynayan Cristiano Ronaldo, 2019-2020 sezonunun en iyi futbolcusu seçildi.

Dünyanın en çok kazanan sporcusu kim?

Formula 1 Dünya Şampiyonu Max Verstappen 42,5 milyon Dolar ile 27. Kylian Mbappe 40 milyon Dolar ile 31. Robert Lewandowski ise 34 milyon Dolar ile 48. sırada yer aldı.

Türkiye’nin en zengin futbolcusu kimdir?

KPMG Football Benchmark'ın hazırladığı raporda en değerli 10 Türk futbolcu sıralandı. Milli yıldızımız değerini 39.6 milyon Euroya yükselterek zirveye adını yazdırdı. Yusuf Yazıcı, Hakan Çalhanoğlu, Çağlar Söyüncü, Ozan Kabak, Uğurcan Çakır, Altay Bayındır, Zeki Çelik ve Enes Ünal gibi oyuncuların da değeri belli oldu.

C ronaldo kaç yaşında?

37 yaşında (5 Şubat 1985)Cristiano Ronaldo / Yaş