Hacettepe yemek yerleri

Hacettepe yemekte ne var?

  • Kıymalı Taze Fasulye. *Etsiz Taze Fasulye. Kalori : 891.
  • Çiftlik Köfte. *Etsiz Yeşil Mercimek. …
  • Kıymalı Bezelye. Kalori : 980.
  • Terbiyeli Köfte. *Etsiz Kapya Dolma. …
  • Etli Nohut. *Etsiz Nohut. …
  • Tavuk Special But (Haş Sebze Garnili) *Etsiz Kuru Fasulye. …
  • Etli Türlü Kalori : 1028.
  • Izgara Köfte (Parmak Patates Garni) *Etsiz Taze Fasulye.

Hacettepe akşam yemeği kaçta?

Sabah08:00 – 09:15 (Hafta Sonu- Resmi Tatil 09:00 – 10:00)
Öğlen: 11:30 – 14:00 (Hafta Sonu- Resmi Tatil 12:00 – 13:30)
Akşam: 17:00 – 19:00
İftar:
Sahur:

Hacettepe Yemekhane ne kadar?

Hacettepe Üniversitesi, öğrenciler tatildeyken yemekhane ücretine zam yaptı. Kahvaltı 2,30 TL'den 3,45 TL'ye, akşam yemeği ise 2,85 TL'den 4,25 TL' ye yükseldi. Zamlar öğrencilerin üniversitede bulunmadığı ara tatilde yapıldı.

Hacettepe nin ismi nereden geliyor?

İnsanların Yağlı Dede'nin mezarının başındaki çanaklara mum dikerek dilek dilemeleri ve dua etmeleri ile mezar hacet kapısı olarak anılmaya başlamış. Yağlı Dede'nin mezarına herkesin hacet kapısı demesi ile isim giderek Hacettepe'ye dönüşmüş ve semtin adı böyle kalmış.

Hacettepeli olmak ne demektir?

Hacettepeli olmak, hep daha ileriye, en iyiye demektir. Hacettepeli olmak, yıllar geçtikte verilen eğitimin kıymetini daha da iyi anlamaktır. Hacettepeli olmak, yaşanılan en güzel rüyadır. Hacettepeli olmak, sizden duyulan beklentinin daha fazla olabildiğini hissetmektir.

Hacettepe logosu neden geyik?

TANYERİ'nin aklına, geçen senelerde okulun tiyatro topluluğu için çizdiği logo geldi… … Bu sebepten dolayı öğrenci Yücel TANYERİ; hem Hitit Uygarlığını temsilen hem de çok sevdiği okulu Hacettepe'den izler taşıyacak şekilde geyik figürlü bir sembol tasarlamış ve içine de "h" ve "T" harflerini gizlemişti…

Hacettepe iyi bir üniversite mi?

Hacettepe Üniversitesi 'Daha ileriye, en iyiye…' sloganıyla başarılı ve idealist nesilleri yetiştiren, bu amaç doğrultusunda da alanının en iyi hocalarını barındıran bir üniversitedir. Bu sebepledir ki Yıllardır Türkiye'nin en başarılı üniversiteleri arasında yer alır.