Hafta sonu hgs nereden alınır

HGS benzinlikten alınır mı?

HGS Nereden Alınır? HGS PTT'den, anlaşmalı bankalar ve petrol ofislerinden alınabilir.

Hafta sonu HGS nasıl alabilirim?

Kimlik fotokopisi ve araç ruhsatınızın yanınızda yer alması yeterli olacaktır. Bu iki belge ile birlikte size en yakın PTT şubesine ya da anlaşmalı bankalara ziyarette bulunabilir, dilerseniz de kara yolları giriş çıkışlarındaki satış noktalarından HGS kartlarınızı temin edebilirsiniz.

En hızlı HGS nereden alınır?

HGS'yi isteyen PTT şubelerinden isteyen anlaşmalı bankalar ve petrol ofislerinden alabilirler. PTT'de HGS ilk alım ücreti 5 TL olarak belirlenmiştir.

HGS yi hangi banka ücretsiz veriyor?

HGS'yi hangi banka ücretsiz veriyor diye merak ediyorsanız şimdilik sadece Garanti ve İş bankasının bunu sağladığınız söyleyebiliriz. Garanti bankasından ücretsiz HGS almak için hesabınız olması yeterlidir. İnternet bankacılığı konusunda gelişmiş banka olan Garanti internet üzerinden de başvuru imkânı sunmaktadır.

Hangi petrol HGS veriyor?

HGS ANLAŞMALI PETROL İSTASYONLARI

  • PETROL OFİSİ
  • SHELL.
  • BP.
  • OPET.
  • TPPD.
  • TOTAL Yetkili İstasyonları

Shell benzinlikten HGS alınır mı?

Shell Taşıt Tanıma Sistemi'ne (Shell TTS) sahip tüm filolar Shell Yol Hizmetleri'nin sunduğu Kurumsal HGS hizmetinden faydalanabilir.

E devletten HGS alınır mı?

Bu hizmetten önce ceza aldıklarının farkında olmayan vatandaşlar, artık eDevlet'te hayata geçirilen yeni uygulamayla "Araçlarım" bölümüne girerek HGS ve OGS Borç ve Bilgilendirme hizmeti alabilecek.