Hes kodu istanbul karta nasıl tanımlanır

İSTANBULKART HES KODU EŞLEŞTİRME NASIL YAPILIR? İstanbulkartınıza HES kodu eklemek için öncelikle 'https://kisisellestirme.istanbulkart. istanbul/' adresine girmeniz gerekiyor. Ardından İstanbulkart'ınızla HES kodunuzu eşleştirmek için gerekli bilgileri doldurarak eşleştirme işlemi tamamlanıyor.Oct 20, 2021

İstanbulkart HES kodu nasıl yüklenir 2021?

HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla T.C. kimlik numarası, T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi yazılır ve 2023'e SMS olarak atılır.

HES kodu ile akbil eşleştirme nasıl yapılır?

Hayat Eve Sığar uygulaması ya da SMS üzerinden aldığınız HES kodunu ve kişisel bilgilerinizi İstanbulkart sitesindeki gerekli alanlara doldurarak İstanbulkart ve hes kodunuzu eşleştirebilirsiniz.

İstanbulkart HES kodu eşleştirme nasıl yapılır telefon?

Hayat Eve Sığar uygulaması ya da SMS üzerinden aldığın HES Kodunu, kişisel bilgilerini ve telefon numaranı https://kisisellestirme.istanbulkart.istanbul sitesindeki gerekli alanlara doldurarak ya da İstanbulkart Mobil'deki 'Ayarlar' sekmesinden 'HES Kodu İşlemleri'ni seçerek eşleştirme işlemini gerçekleştirebilirsin.

HES kodu telefonla nasıl eşleştirilir?

HES kodu ayrıca kısa mesaj ile de alınabiliyor. Kısa mesaj ile HES kodu almak için, HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla, T.C. kimlik numarası, T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi (gün sayısı olarak) yazılıyor ve 2023'e SMS olarak atılabiliyor.

HES kodu karta nasıl yüklenir?

İstanbulkartınıza HES kodu eklemek için öncelikle 'https://kisisellestirme.istanbulkart. istanbul/' adresine girmeniz gerekiyor. Ardından İstanbulkart'ınızla HES kodunuzu eşleştirmek için gerekli bilgileri doldurarak eşleştirme işlemi tamamlanıyor.

HES kodu eşleştirme hangi numara?

Kısa mesaj ile HES kodu almak için, HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla, T.C. kimlik numarası, T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi (gün sayısı olarak) yazılıyor ve 2023'e SMS olarak atılabiliyor.

HES kodu için hangi numara aranır?

A'dan Z'ye 'Hayat Eve Sığar' uygulaması Vatandaşlar, HES uygulamasıyla ilgili yaşadıkları sorun, görüş ve öneriler için 7 gün 24 saat, "0850 477 04 77" numaralı çağrı merkezini arayabilecek, "twitter.com/_hayatevesigar" adresinden sorularını yöneltebilecek.