Kurs başvurusu dyk

DYK kurs başvurusu nereden yapılır?

DYK E-KURS BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Öğrenci başvurularının alınması ve kurs sınıflarının oluşturulması 26 Kasım ve 29 Kasım 2021 tarihleri aralığında yapılacak. Başvurular, https://odsgm.meb.gov.tr/kurslar veya https://e-kurs.meb.gov.tr internet adresinden e-kurs modülü üzerinden gerçekleşecek.

7 Sınıf kurs başvurusu nasıl yapılır?

Başvurular, https://odsgm.meb.gov.tr/kurslar veya https://e-kurs.meb.gov.tr internet adresinden e-kurs modülü üzerinden gerçekleşecek. DYK takvimine göre, kurslar 10 Haziran 2022 tarihine kadar devam edecek.

E kursa nasıl başvuru yapılır?

eKurs 6 ve 10. sınıf öğrenci başvurularının alınması ve kurs sınıflarının oluşturulması ise 26-29 Kasım'da alınacak. Kurslar, 29 Kasım'da başlayacak. eKURS BAŞVURU NASIL YAPILIR? Başvurular, https://ekurs.meb.gov.tr internet adresinden ekurs modülü üzerinden gerçekleşecek.

E kurs 2021 2022 başvuru nasıl yapılır?

Başvurular, https://odsgm.meb.gov.tr/kurslar veya https://ekurs.meb.gov.tr internet adresinden ekurs modülü üzerinden gerçekleşecek. Kursiyerler, e-Devlet üzerinden eKurs Modülüne giriş yapabileceği gibi eKurs Modülünün kendilerine otomatik oluşturduğu şifreler ile kurs başvurusunda bulunabilir.

DYK Kursu nerede olacak?

DYK Destekleme Ve Yetiştirme Kursları Fiziki Durumları Uygun, Öğrenci Ve Kursiyer Kapasitesi Olan Resmi Orta Okul, İmam Hatip Orta Okulları, Orta Öğretim Kurumları Ve Halk Eğitim Merkezlerine Bağlı Olarak Açılmaktadır.

DYK kurs kurum başvurusu nasıl yapılır?

DYK başvurusu https://odsgm.meb.gov.tr/kurslar veya https://e-kurs.meb.gov.tr internet adresinden e-kurs modülü üzerinden gerçekleştirilecek.

Öğrenciler kursa nasıl başvuracak?

Kursiyerler, e-Devlet üzerinden e-Kurs Modülüne giriş yapabileceği gibi e-Kurs Modülünün kendilerine otomatik oluşturduğu şifreler ile kurs başvurusunda bulunabilirler. Öğrenci/kursiyerler kurs merkezince belirlenen derslerden ve kurs talebinde bulunan öğretmenler arasından tercihte bulunarak başvuru yapar.