Kyk burs sonuç sorgulama

KYK burs sonuçları nasıl öğrenilir?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 2021-2022 eğitim-öğretim yılı yükseköğrenim burs/kredi başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Burs/kredi başvurusunda bulunan öğrenciler, sonuçları e-Devlet internet sitesinden öğrenebilecek.

Burs yada kredi aldığımı nasıl öğrenebilirim?

KYK burs başvuru sonuçlarını e-Devlet üzerinden öğrenebilirsiniz. T.C. kimlik numaranız ile E-Devlet üzerinden KYK burs sorgulama sayfasına giriş yaparak burs ya da kredi durumunuzu öğrenebilirsiniz.

KYK burs kredi sonuçları açıklandı mı?

KYK burs sonuçları e-Devlet üzerinden açıklandı. 📢KYK sonuçları açıklandı! KYK sonuçları e-Devlet üzerinden yapılan açıklamayla duyuruldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada 2021-2022 Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü burs ve kredi sonuçlarının açıklandığı belirtildi.

Kyklar ne zaman yatacak 2020 2021?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 2021-2022 eğitim döneminde ilk kez kredi ve burs alacak öğrencilerden sisteme yeni girenlerin son üç aylık ödemelerine başladıklarını duyurdu. Bakan Kasapoğlu, 29-31 Aralık tarihleri arasında kimlik numarasının son numarasına göre ödemelerin yapılacağını dile getirdi.

KYK burs başvurusu ne zaman açıklanır 2021?

İLİŞKİLİ HABERLER. 5 Kasım Cuma günü başlayan 2021-2022 dönemi burs ve kredi başvuru süresi 10 Kasım Çarşamba günü sona erdi. KYK başvuru sonuçları için henüz resmi açıklama gelmedi ancak geçtiğimiz yıl 28 Ekim 3 Kasım tarihleri arasında alınan başvuruların ardından KYK burs sonuçları 7 Aralık tarihinde açıklanmıştı.

KYK burs başvurusu 2020 sonuçları ne zaman açıklanacak?

KYK burs başvuruları 2020 yılında 28 Ekim ve 8 Kasım tarihleri aralığında alınmıştı. Değerlendirmelerin ardından başvuru sonuçları ise 7 Aralık tarihinde açıklanmıştı.

Burs aldığımı kimler görebilir?

Burs veren kurumları Burs Verenler'den görebilir, Burs Ara'dan da güncel burslara başvurabilirsin.