Manisa anemon otel numarası

Kaç tane Anemon Otel var?

Hürriyet Gazetesi yazarı Vahap Munyar'a açıklamalarda bulunan Anemon Otelleri'nin kurucusu İsmail Akçura; "13'ünün mülkü bize ait, 19 otelimiz var.

Ismail Akçura kimdir nerelidir?

1942 yılında Manisa'da doğan İsmail Akçura, lise öğrenimini 1960 yılında İzmir Atatürk Lisesi'nde tamamlayıp aynı yıl İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi'ne girmiştir. Akçura, aynı bölümden 1965 yılında inşaat yüksek mühendisi olarak mezun olan 10 kişiden biridir.

Anemon Otelin sahibi kim?

1990 yılında Turizm işine girip 27 yıldan beri kendi kurduğu Anemon Otellerini, Türkiye'nin 16 şehrinde, 4 ve 5 yıldızlı olmak üzere sayısını 19'a çıkarmış olan İsmail Akçura evli ve 3 çocuk babasıdır.

Anemon Otel kaç odalı?

Güneydoğu Anadolu'nun en tarihi şehri, Mezopotamya'nın kalbinde bulunan Anemon Mardin Otelimiz, toplam 120 odasıyla 5 yıldızlı otel kategorisindedir.

Salim Yavaş Kimdir?

MANİSALI işadamı Salim Yavaş, 12 yıl önce bir arkadaşının hediye ettiği bir çift sülüne bakmayı öğrenirken hobi olarak başladığı yetiştiricilikte belge aldı, dünya üzerinde bilinen 50 kadar sülün türünden 48'ini Merkez'e bağlı Harmandalı köyü yolundaki 20 bin metrekarelik çiftliğinde toplamayı başardı.

Anemon Malatya kaç yıldızlı?

Dünyanın en lezzetli kayısılarının yetiştiği Malatya'da bulunan otelimiz, dokuz katta toplam 161 odasıyla 5 yıldızlı otel kategorisindedir. Bu odalardan iki tanesi engelli misafirlerimiz rahat edecek şekilde duzenlenmiştir. Oteldeki 135 adet odamız ise sigara içen misafirlerimizin kullanımına uygundur.

Anemon kimdir?

latincesi anemone olan ranunculaceae (duguncicegiller) familyasından bir bitki. mor, eflatun, pembe, kırmızı çiçekli olanları vardır. denize yakın illerde baharın müjdecisidir.