Mhrs randevu iptal etme süresi

Gidemeyeceğiniz randevuları 60 dk öncesine kadar ALO182, mhrs.gov.tr veya MHRS Mobil'den iptal ederek diğer vatandaşların yararlanmasını sağlayabilirsiniz.Sep 26, 2019

MHRS randevu en geç ne zaman iptal edilir?

MHRS sistemi üzerinden aldığınız randevuyu son 15-20 dakikaya kadar iptal edebilirsiniz. MHRS Randevunuzu iptal etmek için önce MHRS randevu sayfasından TC kimlik numaranızı ve şifreniz ile giriş yapmanız gerekiyor.

Hastane randevu iptal edilmezse ne olur?

Randevuyu aldığınız gün içinde 15-20 dakikaya kadar hastane randevusu iptal edilebilir. Hastane randevu iptal etmediğiniz zaman para kesintisi olmuyor.

Hastane Randevulari iptal edildi mi?

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs önlemleri kapsamında MHRS üzerinden alınan tüm randevuların iptal edildiğini açıkladı.Açıklamada Acil müdahale gerektiren işlemler için vatandaşların en yakın sağlık kuruluşuna başvuru yapabileceği ifade edildi.

Hastane randevu kaç saat önce iptal edilir?

MHRS sistemi üzerinden aldığınız randevuyu son 15-20 dakikaya kadar iptal edebilmektesiniz. MHRS Randevunuzu iptal etmek için önce MHRS randevu sayfasından t.c. kimlik nonuz ve şifreniz ile giriş yapmanız gerekiyor. Üye girişi yaptıktan sonra iptal etme işlemi yapabilirsiniz.

Gerektiğinde randevu iptali en az kaç saat önce iptal edilir?

Bu arama randevu zamanından en az yarım saat önce gerçekleştirilmelidir. – ALO 182 numaralı telefonu arayan vatandaş, çağrıyı karşılayan operatöre randevusunu iptal etmek istediğini söyledikten sonra T.C. kimlik numarasını verir ve operatör bilgileri doğrular.

Hastane randevusuna ne kadar geç kalınır?

Alacağınız randevular sayesinde hangi gün ve saat için randevu aldıysanız o saatte hastanede olmanız yeterli olacaktır. Randevu aldığınız için sıra beklemenize de gerek kalmadan randevu saatinizden en geç 20 dakika sonra doktor odasında tedavinize başlanacaktır.

MHRS’den randevu alıp gitmeyince ne olur?

Herhangi bir nedenle almış olduğunuz randevunuza gidememeniz durumunda muayene katkı payı ödemezsiniz. Başka vatandaşlarımızın muayene haklarına engel olmamak adına lütfen gidemeyeceğiniz randevularınızı iptal ediniz. Randevu iptal işlemi randevudan 60 dakika öncesine kadar yapılabilmektedir.