O ses türkiye beyaz

O Ses Türkiye 2021 Ne Zaman Başlıyor?

İşte, O Ses Türkiye 2021 yeni sezon tarihi ve jüri üyeleri. Koronavirüs nedeniyle ekran macerasına ara veren O Ses Türkiye yeni sezon açılışını 2 Ekim tarihinde yapacak. 2 jüri üyesinde değişikliğe giden O Ses Türkiye'de Türkiye'nin farklı noktalarındaki yetenekler keşfedilecek.

O Ses Türkiye yeni bölüm ne zaman?

Öncelikle O Ses Türkiye yarı finali 20 Ocak 2022 Perşembe akşamı saat 20:00'da TV8 ekranlarında çekişmeli performanslara sahne olacak. Ardından hemen ertesi gün 21 Ocak 2022 Cuma akşamı ise finale kalan yarışmacılar son performanslarını sergileyecekler.

O Ses Türkiye 2020 Şampiyonu kim oldu?

2020 O SES TÜRKİYE BİRİNCİSİ KİM OLDU? Uygar ile Alkan, 2020 O Ses Türkiye şampiyonu olmak için son kez sahneye çıktılar ve şarkılarını söylediler. Performansların ardından yapılan SMS oylamasında en fazla oyu alan Alkan Dalgakıran O Ses Türkiye birincisi oldu.

O Ses Türkiye nasıl bir yarışma?

O Ses Türkiye programında dört jüri ve bir sunucu yer almaktadır. Yarışma toplamda beş turdan oluşmaktadır.Birinci turda jüri üyeleri adayları sahneye arkası dönük bir şekilde dinler. Eğer adayın sesini beğenirse butona basar ve bulunduğu koltuk sahneye doğru döner. Şarkı bitene kadar tüm jüriler butona basabilir.

O Ses Türkiye Yeni Jürileri Kim 2021?

O SES TÜRKİYE NE ZAMAN BAŞLIYOR? O Ses Türkiye'nin yeni sezonu 2 Ekim Cumartesi günü başlayacak. O SES TÜRKİYE JÜRİLERİ KİMLER? O Ses Türkiye jürisinde Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç yer alıyor.

O Ses Türkiye 2021 var mı?

TV8'in sevilen yarışma programı O Ses Türkiye, Yılbaşı Özel programı ile 2021'in son gününde ekranlara gelecek.

O Ses Türkiye 2021 Şampiyonu kim oldu?

O Ses Türkiye şampiyonu olmak için son kez sahneye çıkan Hasan Koçak ve Devrim Seyrek arasında gerçekleşen SMS oylamasında en fazla oyu alarak O Ses Türkiye birincisi olan isim Hasan Koçak oldu. Şampiyon olduktan sonra duygularını dile getiren Hasan Koçak "Destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum.