Podcast önerileri ekşi

Apple podcast bedava mı?

apple kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulan uygulama. oldukça faydalı içerikler var.

Iphone podcast ne demek?

Podcasting, çoğunlukla dizi halindeki dijital medya ürünlerinin (radyo programları, videolar vs.) internet üzerinden -genellikle feed (bildirim) yoluyla- bilgisayar ve taşınabilir cihazlara (cep telefonu, tablet vs.) indirilebilecek şekilde yayınlanması. Bu şekilde indirilmiş dosyalara ise podcast denir.

Iphone podcast nedir ücretli mı?

iTunes üzerinden sunulan podcast'ler tamamen ücretsizdir. Abonelerin programdan her seferinde aynı keyfi alabilmesi için, podcast'lerin her bölümü genellikle aynı formatta yayınlanır (örneğin ses veya video formatında).

Podcast abone olmak paralı mı?

Podcast menüsü içindeki belirli bir programın size bir dergi ya da gazete gibi düzenli olarak ulaştırılması için "abone" olabilirsiniz. BBC'nin tüm podcast yayınları ücretsizdir. Bunları almaktan dilediğiniz bir zamanda vazgeçmeniz de mümkün.

Apple podcast kaç TL?

Apple Podcasts'te premium abonelikler sunmak için gereken tüm araçları içeren Apple Podcasters Programı, 170'ten fazla ülke ve bölgedeki içerik oluşturucularına yılda 199,99 TL (ABD) ücretle sunulacak. İçerik oluşturucular Apple Podcasters Programı'na Apple Podcasts Connect aracılığıyla hemen kaydolabilirler.

Ücretsiz podcast nasıl dinlenir?

Podcast Nasıl Dinlenir?

  1. Spotify (Web, Windows, Mac, iOS, Android destekli). Efsanevi müzik devi olarak bilinen Spotify, podcast'e büyük yatırım yapmaya başladı. …
  2. Castbox (Web, iOS, Android destekli). Tamamen podcast'e yoğunlaşmış bir uygulama. …
  3. Podcast'ler (Sadece iOS). …
  4. Google Podcasts (Sadece Android).

08-Dec-2019

Podcast amacı nedir?

Podcasting, çoğunlukla dizi hâlindeki sayısal ses ve dijital medya ürünlerinin (radyo programları, videolar vs.) internet üzerinden -genellikle bildirim yoluyla- bilgisayar ve taşınabilir cihazlara (cep telefonu, tablet vs.) indirilebilecek şekilde yayınlanması. Bu şekilde indirilmiş dosyalara ise podcast denir.