Reysaş lojistik yan kuruluşlar

Reysaş Lojistik ne iş yapar?

1990 yılında araç taşımacılığı ile başladığı lojistik sektöründe kısa zamanda büyüyen Reysaş Lojistik, otomotiv milk-run ve otomotiv üretim bandı beslemesi, demiryolu, denizyolu taşımacılığı ve depolama hizmetleriyle hizmet veriyor.

Reysaş ne iş yapar?

Reysaş, teknoloji yatırımına önem veren bir firma olarak sektörde, araç takibinde uydu sistemi kullanan ilk firmadır. … İleri teknoloji ile donatılmış soğukhava ve tekstil depolarında barkod ve RF (radyo frekans) sistemleri ile depo yönetimi yaparak müşterilerine hizmet vermektedir.

Reysaş firması kimin?

Maltepe Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi üzerine de Yüksek Lisans yapmıştır. 1990 yılında Reysaş Lojistik ve Taşımacılık firmasını kuran Durmuş Döven, lojistik sektöründen önce inşaat, ithalat, üretim gibi alanlarda faaliyet göstermiştir.

Reysas taşımacılık ne gönderir?

Sadece Türkiye'de değil Yurt dışında da lojistik aktivitelerini yürüten Reysaş Lojistik, başta otomotiv sanayi olmak üzere birçok sektöre uluslararası nakliye hizmeti de veriyor.Başta Almanya ve İngiltere olmak üzere birçok Avrupa ülkesine fulltruck ve parsiyel taşıma hizmeti yapıyor.

Reysaş sahibi nereli?

18 Nisan 1961 yılında Ankara'da doğan Durmuş Döven evli ve 2 çocuk babasıdır. İngilizce bilen Durmuş Döven, uçaklarla çok ilgili, pilotluğu ise bir tutkusu olarak tanımlamaktadır. Reysaş Yönetim Kurulu Başkan Yrd.

Reysaş kaç tırı var?

1990 yılında araç taşımacılığı ile başlangıç yapan Reysaş günümüzde 1.750 özmal tır, 3.000 kiralık tır, 7 demiryolu istasyonu, 1000 vagon, 1000 tren konteyneri, 36 depo, 1.000.000 m² kapalı 500.000 m² açık depolama alanı, 13 adet TUV Türk Muayene istasyonları işletmesi, 600 adet istif makinası ve 3 adet Hilton oteline …

Reysaş Genel müdür?

İÇSEL BİLGİLERE ERİŞİMİ OLANLAR

DURMUŞ DÖVENYÖNETİM KURULU BAŞKANI
EGEMEN DÖVENREYSAŞ GYO A.Ş. YÖNETİM KURULU BŞK.YRD.-GENEL MÜDÜR
HASAN RASİH BOZTEPEYÖNETİM KURULU BŞK. YRD.
ALİ ERGİN ŞAHİNREYSAŞ GYO A.Ş. YÖN.KUR. ÜYESİ
OĞUZ ÜNLÜİCRA KURULU BAŞKANI