Sis biruni edu tr

Biruni Üniversitesi OBS nasıl girilir?

Öğrenci Bilgi Sistemi https://sis.biruni.edu.tr adresinden “Öğrenci Girişi” linki tıklanır, karşınıza gelen oturum açma ekranında “Öğrenci No” ve “Kampüs Şifre” yazılır, kutucuklarda bulunan sayıların toplamı girildikten sonra “Giriş” butonuna tıklanır.

Biruni Üniversitesi 2021 2022 Ne Zaman Açılacak?

Üniversitemiz 2021-2022 akademik yılına 4 Ekim 2021 tarihinde başlayacaktır.

Biruni Moodle nasıl girilir?

Açılan Moodle uygulaması arayüzünde site adresi bölümüne bem.biruni.edu.tr yazınız veya SCAN QR CODE butonuna basarak aşağıdaki QR kodu taratınız. Giriş bilgilerinizi giriniz. Kullanıcı adına Biruni Üniversitesi tarafından size verilen kurumsal öğrenci e-posta adresinizi giriniz.

Biruni Üniversitesi geçme notu kaç?

Başarılı sayılabilmek için dönem sonu notunun 60 ve üzeri olması gerekir. (10) Dönem sonu notu 60'ın altında olması halinde önceden belirlenen bir tarihte bütünleme sınavı yapılır. Bu durumda dönem içi başarı notunun `'ı ve bütünleme notunun @'ının toplamı dönem sonu notu olarak esas alınacaktır.

Biruni Üniversitesi Kayıt Yenileme Nasıl Yapılır?

Şifreniz ile e-Devlet Kapısına giriş yaparak, site içi arama kutusuna “E-Kayıt” yazıp arama tuşuna bastıktan sonra, gelen listedeki “Üniversite e-Kayıt” bağlantısına tıklamalısınız. Üniversite e-Kayıt Kullanım Kılavuzu açıklamaları doğrultusunda kayıt işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Biruniye nasıl gidilir?

Zeytinburnu bölgesindeki en çok ziyaret edilen yerlerden Biruni Üniversitesi adresine toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.

  1. Otobüs: 48A, 93, 93C, 93M, 93T.
  2. Tren: MARMARAY (ATAKÖY – PENDIK), MARMARAY (HALKALI – GEBZE)
  3. Metro: M1A, M1B.
  4. Minibüs / Dolmuş: CEVIZLIBAĞ – MERTER, MİNİBÜS: A-01.

Dec 17, 2021

Biruni Üniversitesi Uzaktan Eğitim mi?

Derslerin %60'ının; sosyal mesafe kurallarına uygun olarak ve kalabalık sınıf ortamlarından uzak bir şekilde yüz yüze, %40'ının ise çevrimiçi uygulamalar ile uzaktan öğretim yoluyla verilmesine yönelik çalışmalarımız devam etmektedir.