Uçak bileti kampanya kredi kartı

Uçak biletleri ne zaman indirime girer?

Ucuz uçak bileti için en uygun zaman seyahatinizden 4-10 hafta öncesi diyebiliriz. Uçuş için daha uygun fiyatlı olan günler ise Salı, Çarşamba ve Cumartesi günleri çünkü bugünler de daha az yolcu oluyor ve bu yüzden ücretler de daha düşük oluyor.

Pegasus indirimli uçak biletleri ne zaman?

Biletlerini 9 Ocak'a kadar flypgs.com ya da Pegasus mobil uygulamamdan al, vergiler hariç @ indirimle 8 Şubat-21 Nisan 2022 tarihleri arasında yurt dışına uç!

Pegasus engelli bileti nasıl alınır?

Tekerlekli sandalye talebinizi uçuşa 48 saat kalana kadar 0 888 228 12 12 numaralı çağrı merkezimizi arayarak biletinize ekletebilirsiniz. Daha detaylı bilgi için misafirlerimizin Genel Kurallar sayfasında "Yardım Gereksinimi Olan Misafirler" başlığını ziyaret etmeleri önerilmektedir.

Pegasus Öğrenci indirimi var mı?

Öğrenci sınıfında, 13 yaşından gün almış, 25 yaşından gün almamış öğrenciler yer almaktadır. İndirim işaretlemiş olmanıza rağmen indirim alınamayan ücretler promosyonel ücretlerdir. İndirimden yararlanabilmek için havalimanında kimlik ibraz edilmesi zorunludur.

En ucuza uçak bileti nasıl alınır?

Ucuz Uçak Bileti Bulma Yolları

  1. Seyahat tarihlerinizi esnek tutun. …
  2. Biletinizi fiyatların en uygun olduğu zamanlarda alın. …
  3. 3. Uçak bileti arama motorlarını kullanın. …
  4. Biletinizi erken alın. …
  5. Biletinizi geç alın. …
  6. Alternatif havalimanlarına bakın. …
  7. 7. Alternatif rotalar deneyin. …
  8. 8. Havayollarının mail listelerine kaydolun.

Uçak bileti hangi saatlerde alınmalı?

Uygun fiyata bilet almak için Pazartesi saat 15.00'in yanında 18.00'i de değerlendirebilirsin. Araştırma sonuçlarına göre, saat 18.00'de de uçak bileti fiyatları daha ucuz oluyor. Veriler, Pazartesi günleri saat 15.00 ve 18.00 seyahat planların için uçak bileti alabileceğin en uygun zamanlar olduğunu ortaya koyuyor.

Askere uçak bileti indirimi var mi?

Askerlik görevinizi er ve erbaş olarak yerine getiriyorsanız iç hat seferlerde biletinizin ücret sınıfına bağlı olarak %15 oranında indirimli bilet alabilirsiniz.