Vodafone yeni gelenlere kampanya

Vodafone yeni gelenlere ne var?

  • 6 ay Amazon Prime Vodafone Red'den! Amazon Prime üyeliği, Amazon.com.tr'de seçili binlerce üründe bedava ve hızlı kargo ayrıcalığı sunar. …
  • Sınırsız Tiktok Pass. …
  • Redlilere İspark'ta park etmek ücretsiz! …
  • Hediye İnternet. …
  • Faturalılara Vodafone TV Hediye. …
  • Whatsapp'tan sınırsız konuşma.

Vodafone Hoşgeldin 20 GB paketi nasıl yapılır?

Paket kapsamında müşterilere 30 gün geçerli 20 GB yurt ici internet kullanım hakkı ücretsiz promosyon olarak verilir. Müşteriler pakete Vodafone Yanımda uygulamasında “Ek Paket Al” sayfası üzerinden giriş yapabilirler. Paketin geçerlilik süresi onay SMS'inin gelmesinin ardından başlar.

Vodafone’da hangi kampanyalar var?

Spotify Premium aboneliğini Vodafone Mobil Ödeme ile yap, P indirim kazan! Her Şey Yanımda'da Alışverişlerin Kazandırıyor! 200 TL Değerinde Her Şey Yanımda Hediye Çeki Hediyeli Vodafone Evde Kampanyası! Taahhütsüz Vodafone Evde internet sadece 109TL! Üstelik Vodafone TV ve Blu TV de hediye!

Red 30 tarifesi ne kadar?

Taahhütsüz Aylık Tarife Ücreti: 129TL İlk ay geçerli 20 GB hediyen Vodafone Yanımda'da seni bekliyor! Sınırsız GB'larını Instagram, Facebook, Twitter, Whatsapp, Spotify, Facebook Messeneger, Karnaval ve Power App'te özgürce kullanabilirsin.

Fırsat Hoşgeldin 20 GB nasıl yapılır?

Fırsat Hoş Geldin 20 GB paketinden, son 90 gün içinde numarasını taşıyarak veya yeni bir hat alarak Turkcell Hazır Kart'a gelen ve son 30 gün içinde Turkcell'den numarasını taşımamış aboneler yararlanabilir. Kampanya kapsamında sunulan dakikaların kullanımında ücretlendirme periyodu 60 saniyedir.

Vodafone şehrinize özel ne demek?

Paketi alan aboneler, bu paket kapsamında kapsamında 12 ay boyunca geçerli 0 TL karşılığında yurt içi 2 GB sahibi olurlar. Paket her fatura döneminde otomatik olarak yenilenir ve 12. fatura dönemi sonunda otomatik olarak iptal edilir. Ek paket ücreti ve faydaları müşterinin ürünü aldığı gün sayısına göre orantılanır.

20 GB internet paketi ne kadar?

Faturalıya geçenlere bol internet var, internet aşım derdi yok!

Faturalıda 20 GB Tarifesi
Taahhütlü Aylık Ücret45,90 TL*
Taahhütsüz Aylık Ücret81 TL
Aylık Ücretsiz Cepten İnternet20 GB
Aylık Ücretsiz Her Yöne Görüşme Süresi1000 DK