Vodafone yurtdışı arama açma

Hattınızı ULUS AC yazıp 7000'e kısa mesaj göndererek uluslararası aramalara açabilirsiniz. Hattınızı Yurtdısı Aramalarına Kapama: Hattınızı uluslararası aramalara kapatmak içinse ULUS KAPAT yazıp 7000'e gönderebilirsiniz.

Vodafone yurtdışı arama nasıl açılır?

Bunun dışında, ULUS AC yazıp 7000'e kısa mesaj gönderebilirsiniz. Hattınızı uluslararası aramalara kapatmak için ise ULUS KAPAT yazıp 7000'e göndermeniz yeterli olacaktır.

Hattımı yurtdışı aramalarına nasıl açarım?

Hattınızı uluslararası dolaşıma açtırmadan yurt dışına çıktıysanız, yurt dışındayken *150# yazıp Arama tuşuna basarak hattınızı yurt dışında kullanıma açabilirsiniz.

Hattım yurt dışı aramalara açık mı?

Yurt Dışını Arama Hattınızın yurt dışını aramaya açık olduğunu kontrol etmek için YURTDISI ARAMA yazıp 2222'ye ücretsiz SMS gönderebilirsiniz.

Yurtdışı araması kaç TL?

Standart Uluslararası Arama ve SMS Fiyatları

Sabit Hat (TL/dk.)Mobil Hat (TL/dk.)
Avrupa0,612,24
Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu ve Kuzey Amerika*1,582,55
Orta Doğu2,802,80
Diğer3,473,47

Yurt dışından aranmak ücretli mi?

Hayır, Türkiye'deyken yurt dışından arandığınızda ücretlendirilmezsiniz.

Hattı yurt dışına açma ücretli mi?

Ayrıca, faturalı hattınızdan yurt içinde ROAM yazıp 2200'e ücretsiz SMS göndererek, Hazır Kart kullanıyorsanız *111#'i ücretsiz olarak tuşlayıp arayarak hattınızı yurt dışında kullanıma açabilirsiniz.

Turkcell yurtdışı arama nasıl açılır?

Ayrıca, yurt dışını aramaya açmak için YURTDISI ARAMA , kapatmak için IPTAL YURTDISI ARAMA yazıp ücretsiz 2222'ye SMS göndererek de yapabilirsiniz.