Yapı kredi bes cayma hakkı

Yapı Kredi'nin Bireysel Emeklilik Sistemi'nden çıkış yapmak isterseniz 0850 222 0 444 numaralı çağrı merkezini arayabilirsiniz. Denizbank BES iptali için 0850 222 0 800 numarasından destek alabilir ve iptal talebinizi müşteri temsilcilerine iletebilirsiniz.May 20, 2019

BES iptali SMS ile nasıl yapılır Yapı Kredi?

Yapı Kredi SMS ile BES İptali Bunun için 2202'ye kısa mesaj yollamanız işlemleri başlatacaktır. Telefon numaranızın güncel olması da gerekir. Yani bu işlemi Yapı Kredi Bankası sistemine kayıtlı numara ile yapabilmeniz söz konusudur.

Yapı Kredi BES cayma nasıl yapılır?

İptal etmek ve BES'ten ayrılmak istiyorsanız Yapı Kredi Emeklilik müşteri hizmetleri numarası 0850 222 0 444'ü arayabilir ve bireysel emeklilik iptali gerçekleştirebilirsiniz.

Yapı Kredi Hangi BES ile çalışıyor?

Bugün itibariyle Allianz, Yapı Kredi Sigorta'nın ve Yapı Kredi Emeklilik'in ana ortağı konumuna geldi. Alman sigorta devi Allianz'ın Türkiye'de 90 yıldır faaliyet gösteren şirketleri, Allianz Sigorta ve Allianz Hayat ve Emeklilik ile Yapı Kredi Sigorta ve Yapı Kredi Emeklilik şirketleri tek yönetim altına girdi.

Yapı Kredi Bireysel Emeklilik Sistemi Nedir?

Bireysel emeklilik ile bugünden yapacağınız birikimler sayesinde hem gelecekteki yaşam standartlarınızı güvence altına alacak nakit birikimini elde etme hem de çalışma temponuz nedeniyle emeklilik günlerinize ertelediğiniz bir çok güzel şeyi yapabilme şansına sahip olabilirsiniz.

Allianz Bireysel Emeklilik iptali nasıl olur?

Bireysel emeklilik sisteminden ayrılma talebimi nereye yapmalıyım? Ayrılma talebinizi şirketimize yazılı olarak veya 0850 399 99 99 nolu çağrı merkezimizi arayarak iletebilirsiniz.

Otomatik bireysel emeklilik nasıl iptal edilir?

Yine de BES iptali yapmak için iptal başvuruları 2 ay içerisinde yapılabilir. Zorunlu BES iptali genelde maaş aldığınız banka aracılığı ile iptal işlemleri yapılmaktadır. Otomatik BES iptali ile ilgili çalıştığınız iş yerinin insan kaynakları bölümü ile görüşebilirsiniz.

BES paramı nasıl alabilirim?

Emeklilik yaşı ve prim günü şartları sağlanmışsa otomatik olarak şirket tarafından ödeme yapılmaktadır. Ölüm ve maluliyet halinde sistemden doğrudan çıkılabilir. Vefat halinde o zamana kadar birikmiş primler, kişinin yakınlarına ödenmektedir. Maluliyet durumunda ise kendisine yaşa bakılmaksızın ödeme yapılmaktadır.