Yaşam çiçeği kolyesi ne işe yarar

Bu güzel kolye yaşam ile beraber sonsuzluğunu ifade eder. Düzenli bir şekilde dizilmiş çember detayları ile sonsuzluğun gücünü temsil eder. Yaşam çiçeği kolyesi yaşamın mucizeleri ile beraber manevi olarak kutsallığı içinde barındırır. … Yaşam enerjisi ile beraber gün içerisinde insanı ruhsal olarak çok etkiler.

Yaşam çiçeği ne için kullanılır?

Yaşam çiçeğinin ışığı insanın yolunu aydınlatır. – İnsanın kendini güvende hissetmesine ve kolay bir yaşam sürmesini sağlar. – Yaşam çiçeği sembolü üzerinde bulunduran ve meditasyon yapanlar, hayatta çok daha önemli şanslar elde eder. – Yaşam enerjisini ve başarıları çoğaltır.

Yaşam çiçeği neyi simgeler?

Yaşam çiçeği olarak bilinen sembolün özünde esasında çok güçlü bir sonsuzluk simgesi vardır. Yaşam simgesi maddi ve manevi alemi ortak bir noktada birleştiren ve buluşturan bir enerji şeklinde de anlatılabilir. Yaşam çiçeğinin anlamı ise sonsuz güç, yaratıcı ve maddi manevi tüm alemin ortak noktasını temsil etmesidir.

Yaşam çiçeği sembolü nerelerde kullanılır?

Yaşam çiçeği büyüleyici ve eski bir semboldür. Yaşam çiçeği sembolü eski el yazmaları tapınaklarda, sinagoglarda ve sanatta görülmektedir ve dünyanın çeşitli yerlerindeki birçok kültürde büyük önem taşımaktadır. Ancak bu sembol çok eski bir tarihe sahip olmasına rağmen 1990'larda yaşam çiçeği adını almıştır.

Yaşam çiçeği hangi dine mensup?

Yaşam çiçeği kutsal geometrik şekiller ile bağdaştırılmaktadır ve semavi dinlerin hemen hemen hepsinde yaşam çiçeği kullanılmıştır. Yaşam çiçeğinin içerisinde ayrıca Platon'un 5 cismi ile Metatron'un küpü bulunmaktadır.

Yaşam çiçeği sırrı nedir?

Yaşam Çiçeği Sırrı Evreni temsil eden 20 tane çemberden oluşur. Özellikle de bu mükemmel geometrik şeklin ilk 7 çemberi dünyanın 7 günde oluştuğunu ifade eder. En önemli sırrı bu ilk 7 çemberin anlamıdır. Diğer çemberler için ise Platon'un 5 cismi ve Metatron'un küpünü temsil eder.

Lotus çiçeği ne anlama gelir?

Genel olarak anlamı ruhsal temizliktir. Hatalara hayatında yer vermeyen ve kötülüklerden arınmış temiz kişiliği yansıtırlar. Diğer yandan da son yaşamın ya da sonsuz yaşamın simgesi olarak görülür ve her yönden de manevi değerinin yüksek olduğunu anlayabiliriz.

Yaşam çiçeği Sri Yantra Torus anlamı nedir?

Kullanan kişinin hayatındaki sisli alanların açılmasını, maddi ve manevi anlamda bolluk bereketi çekmesini ve tüm kayıplarını kara dönüştürmesini destekler. SEMBOLÜN DERİN ANLAMI Sri Yantra'nın çevresindeki üç daire dünü, bugünü ve geleceği temsil eder.