Zar kehribar tesbih nasıl renk değiştirir

Tam olarak kesin ve belirli bir zamanı olmayan renk değişimi, tesbihin ısı ve güneş ışığı alması sonucunda meydana gelen bir değişmedir. Yeteri kadar güneş ışığına ve ısıya temas eden kehribar tesbihler zaman içerisinde kesinlikle renk değiştirecektir.

Zar Kehribar nasıl renk değiştirir?

Zar Kehribar Nasıl Renk Değiştirir? Zar kehribar kullanım sıklığınıza bağlı olarak renk değiştirir. Elinizden gelen ısı ve güneş ışığı bu taşların renk değişimini destekler. 1 ay gibi kısa bir sürede dahi rengin daha parlak olduğunu gözlemleyebilirsiniz.

Zar kehribar tesbih nasıl Anlaşilir?

Zar kehribar tesbih sıklıkla turuncu ve sarı tonlarında bulunur. Parlaklık ve doku farkından zar kehribarı tanıyabilirsiniz. Diğer kehribar modellerinden farklı bir üretim aşamasından geçen özel bir üründür. Aynı zamanda diğer kehribarlardan ayıran bir diğer özellik taşların daha yumuşak ve kadifemsi dokusudur.

Zar Kehribar nasıl yapılır?

Zar kehribar milyonlarca yıl toprak altında bekleyen reçinedir. Uzun yıllar içerisinde fosilleşen çam reçinesinden oluşur. Dünyanın birçok yerinden çıkarılan modeller farklı şekillerde işlenir. Özel ve mistik bir hikayesi olan bu taşlar her elde farklı şekiller alır.

Hangi kehribar renk değiştirir?

Damla kehribar tesbih renk değişimi özelliği ile öne çıkan özel bir taştır. Tesbih çektikçe vücudunuzdaki ısı enerjisi taşın eşsiz bir renk almasını sağlar.

Hangi tesbih çektikçe renk değiştirir?

Yeteri kadar güneş ışığına ve ısıya temas eden kehribar tesbihler zaman içerisinde kesinlikle renk değiştirecektir. Tamamen doğal olarak gerçekleşen bu olay, kehribar tesbih modellerinin neden bu kadar fazla ilgi gördüğünü ortaya çıkarmaktadır.

Hangi renk kehribar daha iyi?

Karamel rengi bal rengi tonunda bulunan kehribar taşının dış etkenlerle daha koyulaşması ile oluşmaktadır. Kehribar Kolyelerde karamel rengi en çok tercih edilen renklerden olmaktadır.

Zar tesbih nedir?

Zar kehribar tesbih olarak da anılan bu modeller kehribar teşbihlerin tüm özelliklerini içerisinde barındıran modellerdir. Ağaçların fosilleşmiş reçinesi olan kehribar, iki yüzden fazla farklı renk tonunu barındırdığı için de çok çeşitli tesbih modelleri ile karşılaşmak mümkündür.