Zeruj port açılış

DATİ Yatırım Holding projesi olan Port Galleria AVM 2021 yılının Eylül ayında açılacak.

Zeruj Port AVM ne zaman açılıyor?

İstanbul yepyeni bir AVM'ye 'Merhaba' demeye hazırlanıyor. Dünyanın ikinci kadın temalı AVM'si 'Zeruj Mall Anatolia' 11 Haziran'da Pendik'te kapılarını açıyor.

Zeruj Port erkek girebiliyor mu?

İçerisinde 126 mağaza barındırması planlanan Zeruj Port AVM'de sadece kadın ve çocuk ürünlerinin yer alacağı, erkek giyimi ve ihtiyacına yönelik hiçbir şey bulunmayacağı belirtilirken, bu özelliği nedeniyle 'Türkiye'de bir ilk' olarak nitelendiriliyor.

Zeruj Port avm’nin sahibi kimdir?

İstanbul Zeytinburnu'nda gelecek hafta açılışı yapılacak olan Zeruj Port adlı alışveriş merkezi “dünyanın ilk kadın ve muhafazakar AVM'si” ve “içinde ezan okunan AVM” olarak tanıtılıyor. Daha önce Tekstil Port adıyla açılmak istenen AVM binasını satın alan Zehra Özkaymaz, Zeruj Port'un sahibi.

Zeruj Port Hangi mağazalar var?

Zeruj Mall Anatolia AVM mağazaları: Toucheofficial, Modanisa, Moodbasic, Fresh Scarfs, Manuka, Meryem Merve Batu, Aybike, Mavi Limon, Vesna Dizayn, Ayşegül Güneş, Kübra Ceylan, Terzi Dükkanı, Emnora, Merwish Shop, Hoop Store, 2einspiration, Moda Zm, Garzia…

Zeruj Port hangi günler açık?

Via Port AVM Cuma ve Cumartesi günleri 11:00 ile 24:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Diğer günler 11:00 ile 23:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Zeruj Port hangi durak?

Zeruj Port AVM, Kazlıçeşme Marmaray İstasyonuna 3 dakika, Bağcılar-Kabataş [T1] Hattı AKŞEMSETTİN Durağına 2 dakika, Zeytinburnu – Merter Metro İstasyonlarına 5 dk yakınlıkta yer alıyor. MR11 – Kazlıçeşme Zeytinburnu Metro Hattı ZERUJPORT Durağı da AVM'nin önünde yer alıyor.

Zeruj alışveriş festivali nerede?

Etkinlik Programı Türkiye´nin ilk muhafazakar festivali olan Zeruj, bu yıl Ankara Altınpark´da düzenleniyor. 70 dev marka ile Altınpark Expo Center´da düzenlenen festivalde muhafazakar markalar, giyimden aksesuara, ayakkabıdan çantaya kadar binlerce ürünü, uygun fiyatlarla tüketicilere sunuyor.