Ziraat bankası ilan

Ziraat Bankası Personel Alımı Sınavı Ne Zaman?

İlanın çalışma ili İstanbul olup, yazılı sınav 20 Şubat 2022 Pazar ünü saat 10.00'da gerçekleştirilecek. Adaylar, 4 Ocak-21 Ocak 2022 tarihleri arasında sınav ücretlerini ödeyerek sınava katılım sağlayabilecekler.

Ziraat Bankası personel alımı var mı?

Ziraat Bankası 460 personel alımı ile ilgili detaylar merak ediliyor. Kamu kurumunda çalışmak isteyen binlerce vatandaş hangi branşlarda kimlerin alınacağını araştırıyor. Bankanın yapacağı 480 kadroluk işe alımlar için başvurular 4 Ocak 2022 itibariyle Anadolu Üniversitesi'nin internet sitesi üzerinden alınacak.

Ziraat Bankası personel alımına kimler başvurabilir?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 2. 01.01.1992 ve sonrası doğumlu olmak, 3. Erkek adaylar için işe alım tarihi itibariyle askerlik görevini tamamlamış veya erteletmiş olmak ya da askerlik yükümlülüğünden muaf tutulmuş olmak, 4.

Ziraat Bankası sınavı ne zaman 2022?

Yazılı sınav, ilan edilen sınav merkezlerinde 20 Şubat 2022 Pazar günü saat 10.00'da başlayacak ve çoktan seçmeli test şeklinde yapılacaktır.

Ziraat Bankası personel alımına kaç kişi başvurdu?

Sınava 18 bin kişi başvurdu. Yazılı sınav tarihi ve sınav merkezleri daha sonra bankanın internet sitesinde ilan edilecek.

Ziraatli olmak istiyorum ne yapmalıyım?

Nasıl Ziraat Bankası müşterisi olurum? Uygulama marketlerinden indireceğiniz Ziraat Mobil'i telefonunuza yükleyip açtıktan sonra karşınıza çıkacak olan “Müşterimiz Olun” butonunu tıklayarak, başvuru işleminize başlayabilirsiniz.

Ziraat Bankası ev satışı nasıl yapılır?

E-ihale ile satışına devam edilenlerde, en yakın Ziraat Bankası Şubesi'ne başvurularak, taşınmazın muhammen bedelinin %6'sı tutarındaki teminatın yatırılması ve Subemizde doldurulacak Gayrimenkul Satış Şartnamesi'nin her sayfasının imzalanması sonrasında cep telefonunuza gelen şifre ile https://e-satis.ziraatbank.com. …