Bahçelievler fizik tedavi ve rehabilitasyon eğitim araştırma hastanesi

Bahçelievler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesine Nasıl Gidilir?

Bahçelievler bölgesindeki en çok ziyaret edilen yerlerden bahcelievler fizik tedavi adresine toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.

  1. Otobüs: 31E, 73, 79B, 79G, 98S, 98TB, HVİST-10, MK97.
  2. Tren: MARMARAY (HALKALI – GEBZE)
  3. Metro: M1A.
  4. Minibüs / Dolmuş: MİNİBÜS: A-31, MİNİBÜS: A-49.

Feb 9, 2022

Devlet Hastanesinde fizik tedavi ücretli mi?

Mevzuatta belirtilen şartları yerine getiren hastaların fizik tedavi ücretleri SGK tarafından karşılanır. Dolayısı ile hastaların hem devlet hem de özel hastanelerde ücretsiz fizik tedavi görebilmeleri mümkündür.

Istanbul fizik tedavi Hastanesi nereye taşınacak?

İstanbul'da bulunan Fizik Tedavi Rehabilitasyon Eğitim ve araştırma Hastanesi taşınıyor. 268 yatak kapasiteli, 394 çalışanı olan ve günde 800'e yakın kişiye poliklinik hizmeti veren İstanbul Fizik Tedavi Rehabilitasyon EAH taşınıyor.

Fizik tedavi için hangi bölüme gidilir?

Hareket sorunları başta olmak üzere kas-iskelet sistemi problemlerini yakından inceleyen fiziksel tıp ve rehabilitasyon bölümü birçok hastanede başvurulan yerlerden biri. Bu bölümü inceleyen uzmana ise fizik tedavi ve rehabilitasyon doktoru deniyor.

Istanbul fizik tedavi hastanesi ne zaman açılacak?

Dr. Memişoğlu, Bahçelievler Fizik Tedavi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin tamamen yenilenmiş bir şekilde yeniden hizmete gireceğini anlatarak “Bunun yerinde yaptığımız yeni hastaneyi 2022'nin ilk çeyreğinde insanların hizmetine sunacağız.

Dr Nurdan Paker Kimdir?

Doç. Dr. Nurdan Paker Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon uzmanıdır. alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Fizik tedavi için nasıl randevu alınır?

Fizik tedaviye başlamak için nasıl randevu alabilirim? Şubelerimize gelerek veya arayarak randevu alınabilir.