Doğanay acılı şalgam

Doğanay Şalgam suyu faydalı mı?

Doğanay Adana Şalgamı 1 lt Acılı aracılığıyla sofralarınıza gelen içecek, bağışıklık sistemini kuvvetlendirerek hücrelerin yenilenmesine yardımcı olur. İçerisinde bulunan C vitamini sayesinde soğuk algınlığı gibi hastalıklara iyi gelen ürün, dolaşım sistemini düzenler ve bağırsak hastalıklarına iyi gelir.

Doğanay Şalgam Suyu zararlı mi?

Doğanay Şalgam Suyu, ana maddesi mor havuç, şalgam turbu, acı süs biberi, su, tuz ve mayası kepekli bulgur olan aynen yoğurt, peynir ve sirke gibi mayanalanarak 30-40 gün bir mayalanma sürecinden sonra elde edilen doğal, son derece sağlıklı bir içecektir.

Şalgam suyu Acılı mı acısız mı?

Kırmızı renkli, bulanık görünüşlü ve ekşimsidir. Acılı ve acısız çeşitleri mevcuttur. Adana ve Mersin'de özellikle dört mevsim sokak satıcıları tarafından satılmaktadır. Şalgam suyunun acılığı genellikle acı süs biberi turşusunun suyu kullanılarak sağlanır.

Doğanay şalgam içinde ne var?

Bu ürün Doğanay Şalgam Suyu'nun 1 litrelik pet şişede paketlenmiş halidir. İçindekiler; Su, Mor havuç, Tuz, Bulgur (buğday ürünü), Şalgam turbu, Koruyucu (sodyum benzoat).

Şalgam suyunun zararı var mı?

Her şeyde olduğu gibi şalgam suyunda da fazla tüketim zararları vardır. … Şalgamın fazla tüketiminde şalgam zarar verir. Özellikle tansiyon hastası kişiler şalgam içerken dikkatli olmalılardır. Aşırı tüketildiğinde midede şişkinlik oluşturacağı için mide rahatsızlığına sahip kişilere zarar verir.

Şalgamın faydaları ve zararları nelerdir?

Şalgam suyu, kalsiyum, C vitamini, A vitamini, E vitamini, manganez ve beta-karoten gibi antioksidanlar bakımından zengindir. Sindirim sistemi, kemik gelişimi, akciğer sağlığına faydaları vardır. Şalgamın faydaları saymakla bitmez. Güçlü bir antioksidan deposu olan şalgam kanser hastalığını önlemede de yardımcı olur.

Doğanay şalgam kime satıldı?

Rekabet Kurumu'nda yapılan açıklamada Doğanay Gıda'yı Lüksemburg merkezli Purple Beverages satın alıyor. Anlaşma sağlanırsa, Doğanay'ın yüzde 100'ü Lüksemburg merkezli şirkete devredilecek.