E okul öğretmen listesi

E okuldan öğretmen listesi nasıl alınır?

İlk önce e okula giriş yapıyor sol menüdeki "ilkokul-ortaokul öğrenci işlemleri"ni tıklıyoruz. Açılan ekran öğrenci arama ekranı olacaktır. Bu ekrandayken sayfadaki yazıcı simgesini tıklıyoruz. Yazıcı simgesine tıklayınca raporlar ekranı açılacaktır.

E-Okul öğretmen öğrenci ortalamasına nasıl bakılır?

Öğrencilerin devamsızlık, sınav notu ve yıl sonu ortalaması gibi bilgilerinin yer aldığı EOkul sistemine girmek için https://eokul.meb.gov.tr/ internet adresini açmak gerekiyor. Belirlenen adreste sol tarafta "Yönetim Bilgi Sistemi" sağ tarafta ise "Veli Bilgilendirme Sistemi" yer alıyor.

Sınıfta kimler var nasıl öğrenebilirim?

E Okul veli bilgilendirme sistemi (VBS) sayesinde öğrencilerin eğitim hayatıyla ilgili bilgilere ulaşmak mümkün. E-Okul giriş yaparak çocuğunuzun sınıf bilgilerini kolayca öğrenebilirsiniz.

E-Okul Öğretmen Girişi nasıl yapılır?

E Okul Öğretmen Girişi Nasıl Yapılır?

  1. E Okul Öğretmen Girişi Nasıl Yapılır?
  2. Giriş Kodu: Giriş kodu alanına, bu alanın üstünde bulunan rakamı yazınız. …
  3. Kullanıcı Adı: İlgili birimce verilmiş olan Kullanıcı Adını ilgili kutucuğa yazınız.
  4. Şifre: İlgili birimce verilmiş olan şifreyi bu kutucuğa yazmanız gerekmektedir.

Sınıf listesi Eokuldan nasıl alınır?

Nereden sınıf listesini yazdırılabilir şekilde çıkartabilirim? İdarecinizden alabilirsiniz. İdarecinize söyleyip e okuldan ilgili yazıcı simgesi aktifleştirilebilir. Bunun dışında başka yerde sinif listesi alınmıyor.

E Okul Öğretmen Not Çizelgesi nasıl alınır?

E okul sayfasına giriş yaptığınızda güncel ekranda çocuğunuzun son okuduğu sınıfın bilgileri yer alıyor. Önceki senelerin bilgisine ulaşmak için sol üst köşeden sınıf seçilebilir. Not çizelgesi içinse sol bölümde “Not Bilgisi” kısmına tıklamanız gerekiyor.

Genel ortalamaya nasıl bakılır?

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne başarılı bir giriş yaptıktan sonra sol menüde yer alan "Not Bilgisi" seçeneğine tıklayın. Bu seçeneğe tıkladıktan sonra açılan pencerede öğrencinin not bilgilerine erişim sağlayabilirsiniz.