Fenerbahçe beşiktaş en çok kim yendi

İki takımın yaptığı 355 futbol maçında en çok kazanan takım, 133 maçla Fenerbahçe'dir. Beşiktaş'ın 127 galibiyetinin olduğu ezeli rekabetin 95 maçında ise taraflar eşitliği bozamamıştır. Bu 355 maçın 295 tanesi resmî maçtır. Resmî maçlarda ise, Beşiktaş futbol takımı 109, Fenerbahçe 105 galibiyet almıştır.

Beşiktaş Fenerbahçe maçı golleri kim attı?

Sarı-lacivertlilerin golleri Mesut Özil ve Berisha'dan gelirken siyah-beyazlıların gollerini ise Josef de Souza kaydetti. Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş kozlarını paylaştı. Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadele 2-2'lik eşitlikle sonuçlandı.

Fenerbahçe Beşiktaş maçları ne oldu?

Süper Lig'in 17. haftasında heyecan sona erdi. Haftanın son maçında Fenerbahçe sahasında Beşiktaş ile karşılaştı. 4 golün çıktığı dev derbi 2-2 sonuçlandı. Mücadelede Fenerbahçe'nin golleri Mesut Özil ve Berisha'dan gelirken, Beşiktaş'ın gollerini Josef de Souza kaydetti. … 4 golün çıktığı dev derbi 2-2 sonuçlandı.

FB BJK kimin sahasında?

Süper Lig'in 17. haftası dev derbiye sahne olacak. Fenerbahçe sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak. Zorlu müsabaka Kadıköy Ülker Stadyumu'nda oynananacak.

Beşiktaş Fenerbahçe maçında ilk golü kim attı?

BeşiktaşFenerbahçe rekabetinde bilinen en erken golü Elvir Bolic attı. İki takım arasında 10 Mart 1996'da İnönü Stadı'nda yapılan lig maçının 21. saniyesinde fileleri havalandıran Fenerbahçeli Bolic, rekabetin kayıtlara geçen en erken golüne imza koydu. Fenerbahçe bu maçı 2-1 kazandı.

Beşiktaş Fenerbahçe derbisinde Beşiktaş’ın golünü kim attı?

Beşiktaş, 1-0'dan sonra baskısını artırdı ve 25. dakikada Josef de Souza ile golü buldu. Ceza alanı içerisinde Batshuayi ile verkaç yapan Josef, sol çaprazdan etkili ve sert vurarak skora eşitliği getirdi.

Fenerbahçe Beşiktaş maçı kaç bitti?

Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 3-1 mağlup etti. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 23. dakikada Kruse, 32. dakikada Ozan Tufan ve 58. dakikada Vedat Muriç kaydetti. Beşiktaş'ın tek golü ise 45+5. dakikada Atiba'dan geldi. Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe'nin puanı 28'e yükseldi.

Beşiktaş Fenerbahçe maçı nasıl sonuçlandı?

Süper Lig'de günlerdir heyecanla beklenen FenerbahçeBeşiktaş maçı 0-0 berabere bitti.