Günlük burç balık erkek

2022 de balık burcunu neler bekliyor?

Motivasyonunuz yükselirken, yeni projelere dahil olabilirsiniz. Duygusal ilişkilerde yeni başlangıçlar yapabilir, ilişkiniz varsa evlilik kararı alabilir, evliyseniz çocuk sahibi olmaya karar verebilirsiniz. Estetik, güzellik, fiziksel görünümüzde değişimler yapabilirsiniz.

Balık burcu nasıl bir insan?

Balık burcu olan kişiler genel olarak sabırlı, eli açık ve de duyarlı olan insanlardır. Bu kişilerin her daim büyük bir inandırma yetenekleri bulunmaktadır. Dürüst, sadık, vicdan sahibi ve de uysaldırlar. Her çevreye kolay bir şekilde ayak uydurabilirler.

Balık burcu nasıl aşık olur?

Burçların en duygusalı ve romantiği olarak tanınan Balık burcu, romantik bir aşkın peşine düşer. Balık burcu için partnerinden daha güzeli ya da yakışıklısı yoktur. Ruh eşi olduğuna inandıkları sevgililerine karşı derin bir sevgi ve manevi bir bağ oluştururlar.

Balık burcu erkeği nasıl soğur?

Farklı alışkanlıkları olan Balık erkeği, sürü halinde yaşamaktan hoşlanmaz. Herkesin gittiği bir gece kulübüne ya da popüler bir restorana gitme konusunda ısrarcı olmanız sizden soğumasına neden olabilir.

2022 en şanslı burç hangisi?

2022 EN ŞANSLI BURÇLAR Astrologların öngörülerine göre, 2022 yılının en şanslı burçları Aslan, Başak, Boğa olacak. Bereketin, şansın ve bolluğun gezegeni Jüpiter, 2022 yılında Balık burcunda gerçekleşecek bir yıllık seyahatine başlıyor.

2022 nin en şanslı burcu hangisi?

BALIKLARIN YILI GELİYOR. 2022'nin en şanslı burçları arasında Balık öne çıkıyor! Jüpiter 9 Aralık 2021'den 11 Mayıs 2022 tarihine kadar ve ardından 28 Ekim 2022'den 20 Aralık 2022'ye kadar Balık burcunda olacak. Tüm bu evrelere baktığımızda ise yılın büyük çoğunluğunu şansla kuşanarak geçireceğinizi söylemek mümkün.

Balık burcu sinirli mi?

Sinirli yapısını gizli bir sakinlikle örterken, herkesin seçtiği özel bir kişi olmanın hayallerini kurarlar. Yaşam onun için ürkütücü ve korkunçtur.. Balık burcu insanını dışarıdan gözlemleyenler; duygusal yapısının bir aşk acısına dayanamayacağını zannederler ve kötü haberi hemen vermek istemezler.