Kapalı mayo modelleri

Kapalı mayo adı nedir?

Tesettür mayosu, alternatif mayo veya diğer adıyla burkini, vücudun büyük bölümünü açıkta bırakan yüzme kıyafetlerinin yerine bayanlarda sadece yüz, eller ve ayaklar dışında tüm vücudu kapatan; erkeklerde ise dizaltından ve göbeğe kadar olan kısmı kapatan, yüzmeye ve ıslanmaya uygun değişik kumaş türleri ile üretimi …

Tesettür mayo alırken nelere dikkat etmeliyiz?

Tesettür mayo tüm vücudunuzla temas halinde olacağından ötürü mayo'da kullanılan materyallerin kaliteli olması gerekmekte ve mutlaka hava geçirgen özellikte olmalıdır. Kalitesiz materyalden üretilmiş tesettür mayo vücudunuza alerjik etki yapabilir ve tatilinizin erken bitmesine neden olabilir.

Havuz mayosu nedir?

Havuzda yapılan sporlar için özel olarak üretilen mayoların klora dayanıklı malzemelerle üretilmesi gerekir. Havuz mayolarının üretiminde kullanılan elastan fiber bileşenler, genel olarak yüzerken esnek ve rahat olmanızı sağlar.

Haşema seçerken nelere dikkat edilmeli?

Haşema alırken nelere dikkat edilmeli? Kumaş kalitesine: Kumaşın kalitesi rahat hareket etmeniz için çok önemlidir. Kumaş yapısı vücudunuza zarar vermemesi ve tahriş etmemesi sağlık açısından önemlidir. Bone ve eşarp seçimine: Bone ve eşarp seçimi, yüzerken kafanızdan çıkması ihtimalinden dolayı önem arz eder.

Haşema mayo nerede satılır?

FİRMAADRESİLÇE
DENİZLİ MAYOCULUKKALEİÇİ DÖRTÇEŞME MEVKİİ NO:26KALEİÇİ
MAYO DEPOSU15 MAYIS MAH. GAZi BULV. EGE çARşISI NO:26/27/28/29MERKEZ
AYŞEM ÇAMAŞIRKÜLTÜR MAH. KÜLTÜR SOKAK HUZR APT. ALTI NO:13/BMERKEZ
HİFA BUTİKCAMİKEBİR MAH. NURETTİN ZAFER SOKAK NO:12-BMERKEZ

Haşema su geçiriyor mu?

Bunun yanı sıra haşemalar, çeşitlilik bakımından tulumlu, tam tesettür, yarım tesettür, jileli gibi pek çok farklı model barındırmaktadır. Günümüzde tasarlanan kaliteli haşema modellerinin özellikleri su tutmaması ve çabuk kurumasıdır. Ayrıca ıslandıklarında vücudunuza yapışmazlar.

Tesettür mayoda hangi kumaş iyidir?

Tesettür mayolarda naylon kumaş ve polyester kumaş yerine kol ve bacak bölümlerinde jarse kumaş kullanılan modeller tercih edilmelidir.