Karınca yumurta yağı

Karınca yağı tüyleri yok eder mi?

Karınca Yumurtası Yağı, istenmeyen tüylere etki ederek tüyleri görünümünü azaltır, tüyleri inceltir. Epilason ve depilasyon sonrasında cildin istenilen pürüzsüzlüğe kavuşmasına yardımcı olur. … Sarı ve ince tüylerde de etkilidir. Hem yüz hem de vücut bölgelerinde kullanılabilir.

Karınca yumurtası yağı özel bölgede kullanılır mı?

Karınca yumurtasında bulunan yağ, acısız ve ağrısız bir epilasyon yöntemi olarak kullanabilecek en etkili yöntemlerden biridir. Bacak, koltuk altı, genital bölge vb. yağ uygulanan alanın daha pürüzsüz ve sağlıklı görünmesini sağlıyor. Aynı zamanda ağda yapılan bölgeyi nemlendirip ve besliyor.

Karınca yumurtası yağı nasıl kullanılır?

Tala Karınca yumurtası Yağı Ürünü İçerisinde: Tüylü olan bölge klasik (ağda, cımbız, epilasyon vb. gibi) yöntemlerle tüylerden kökünden arındırıldıktan sonra karınca yumurtası Yağı tüylerden temizlenen bölgeye; deriye iyice yedirecek şekilde 5-10 dk masaj yaparak sürülür.

Karınca yumurtası yağı gerçekten işe yarıyor mu?

Yapılan araştırmalar, çok eski dönemlerde İranlı kadınların bu yağ sayesinde tüylerden kurtulduğunu ifade etmektedir. Genellikle ağda sonrasında etkisini gösteren ve düzenli bir kullanım isteyen karınca yumurtası yağı kıl köklerini incelterek lazer etkisi oluşturmaktadır.

Karınca yumurtası yağı ne kadar sürede etki eder?

KARINCA YUMURTASI YAĞI NE KADAR SÜREDE ETKİ EDER? 1 sene içerisinde düzenli olarak kullanılan karınca yumurtası yağı, tüylerinizin %80-90'a kadar azaldığını sene bitimi itibariyle gözlemleyebilirsiniz.

Karınca yumurtası yağı kaç gün kullanılır?

İsteğe bağlı olarak 2. günde kullanılabilir. İyice sürdükten sonra uygulama bölgelerinizin bir yerler sürtmesi önemli değildir. Ağda gibi yöntemlerden sonra cildiniz tahriş olmuş ise kısa bir süre bekledikten veya tahriş olan bölgeyi soğuk su ile yıkadıktan sonra tala karınca yumurtası yağını uygulayın.

Karınca yumurtası yağı sürdükten sonra yıkanır mı?

Karınca Yumurtası Kullanımı Sonrasında karınca yumurtası yağı, bölgeye bol miktarda sürülerek masaj hareketleri ile yedirilir. Bu yağın kullanımından sonra yıkama ve durulamaya gerek kalmamaktadır.