Mali müşavirlik bürosu açmak

Mali Müşavirler home ofis açabilir mi?

Mali Müşavirler Home Ofis çalışamaz.

2 yıllık muhasebe mezunu büro açabilir mi?

Muhasebe bölümleri mezunu olan kişiler Mali Müşavirler yanında çalışabilir. Muhasebe Bölümü mezunları kendine ait bir büro açmak istiyorsa öncelikle 2 yıllık bitirdiği bölümünün üzerini tamamlayarak 4 yıllık lisans mezunu olması gerekmektedir.

Muhasebeci ofis açabilir mi?

“Serbest muhasebeci malî müşavirler ve yeminli malî müşavirlerin odaları ayrı ayrı kurulur. … “Her meslek mensubu mesleki faaliyetine başlamadan önce bağlı olduğu oda bilgisinde iş yeri açmak zorundadır. Ortaklık bürosu veya şirket kurulması halinde de işyeri açılması mecburidir.

SMMM ofisine kimler ortak olabilir?

Serbest Muhasebeci unvanına sahip meslek mensupları Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Bürosuna ortak olabilir, buna karşılık yalnız 3568 sayılı Kanunun 2 nci maddesinin (A) bendinin (a) alt bendindeki işleri yapar ve bunlardan sorumlu olabilirler.

Mali Müşavir sanal ofis açabilir mı?

Vergi kanunu açısından sanal ofisi yasaklayan hiçbir madde bulunmamasına rağmen bazı iş kollarının meslek odaları tarafından getirilen kimi kısıtlamaları mevcuttur. Örneğin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (Smmm), Tursab üyesi turizm acenteleri için ilgili meslek odaları ve birlikleri çeşitli kısıtlamalar getiriyor.

Mali müşavirlik şirketi şube açabilir mi?

1- SMMM ler kendi aralarında ortaklık bürosu veya şirket kurabilirler. 2-Meslek Mensubu olmayanlar bu şirketlere ortak olamaz. 3-Meslek mensubu olmayanlar ile şirket dışında ortaklıkta kurulmaz. 4- Kurulan şirketler başka illerde şube açabilir.

2 yıllık muhasebe okuduktan sonra ne olur?

Bu bölümden mezun kişiler özel sektörde ya da devlet kurumlarında çalışırlar. … Bölüm mezunlarına muhasebe meslek elemanı unvanı verilir. Bu bölümden mezun olan kişiler herhangi bir şirkette vergi ya da muhasebe bölümünde iş yapacaktır. Yardımcı eleman olarak mali müşavir yanında çalışabilir.