Marcao kerem aktürkoğlu kavgası

Marcao Kerem aktürkoğlu neden kavga ettiler?

Sarı kırmızılılar, Süper Lig'in açılış hatasında Giresunspor ile karşı karşıya geldi. … Giresunspor – Galatasaray maçının 60. dakikası oynanırken, sahalarda ender görülen bir tatsızlık yaşandı. Kerem Aktürkoğlu müsait pozisyonda golü atamayınca Marcao, kızgın bir şekilde söylenmeye başladı.

Marcao Kereme neden KAFA ATTI?

Marcao ile Kerem Aktürkoğlu arasında çıkan kavga geceye damga vurdu. Brezilyalı stoper, genç oyuncuyla yaşadığı tartışma sonrası sinir krizi geçirdi, üzerine koşarak kafa attı. Hakem Erkan Özdamar, olayı VAR'dan izleyip kırmızı kartını çıkarırken genç Kerem'i Fatih Terim teselli etti.

Marcao Kerem Kavgası hangi maçta?

Galatasaray'ın deplasmanda Giresunspor ile karşılaştığı maça MarcaoKerem Aktürkoğlu kavgası damga vurdu. Karşılaşmanın 60. dakikasında topun taca çıktığı esnada Galatasaraylı Marcao ile Kerem Aktürkoğlu arasında şiddetli bir tartışma çıktı. Topun oyun dışında olduğu sırada iki oyuncu tartışmaya başladı.

Marcao neden kırmızı gördü Giresun?

Mücadelenin 61. dakikasında Galatasaray'da Marcao ile Kerem Aktürkoğlu arasında tartışma yaşanırken, oldukça sinirlenen Marcao takım arkadaşına önce kafa, sonra da yumruk attı. Pozisyonu VAR uyarısıyla monitörden izleyen hakem Erkan Özdamar, Marcao'yu kırmızı kartla oyundan attı. İşte o anlar…

Marcao Kereme neden sinirlendi?

NEDEN SALDIRDIĞI ORTAYA ÇIKTI Muslera ve Arda'nın ardından 3. kaptan olan Marcao'nun, saha içinde iki kez yerine geçmesi için uyardığı Kerem'in 'sus' demesine sinirlendiği ve "Sen kaptan mısın bana sus diyorsun" diye bağırarak saldırıya geçtiği ortaya çıktı.

Kerem Aktürkoğlu nereli?

Muhammed Kerem Aktürkoğlu (d. 21 Ekim 1998, İzmit, Kocaeli), sol kanat mevkisinde oynayan Türk millî futbolcudur. Süper Lig takımlarından Galatasaray'da forma giymektedir.

Marcao kime kafa attı?

Galatasaraylı Marcao, takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na kafa ve yumruk attı Galatasaray ve Giresunsporun karşılaştığı maçta Marcos do Nascimento Teixeira (Marcao), takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na yumruk ve kafa attı. Brezilyalı oyuncu kırmızı kart görerek oyundan atıldı.