Mask coin nedir

Mask Coin, Mask Network platformunun yerel kripto para birimi olarak karşımıza çıkıyor. … Bu coin, ERC20 tabanlıdır. Öte yandan MASK Coin, Mask Network'te ödül dağıtımı amacıyla da kullanılır. Mask Coin projesinin hedefi Web 2.0 ile Web 3.0 arasında köprü üzerinde çalışan kripto para ortaya koymaktır.Jun 20, 2564 BE

1 Mask coin kaç TL?

Mask Network bugünkü fiyatı ₺69.92 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺985,425,369 TRY.

Mask Network kimin?

Şangay merkezli Mask Network, Suji Yan tarafından kurulmuştur.

XEC coin nedir?

xec elektronik nakit olarak tasarlanan bir coin türüdür. her dakika ve saniye değişen bir yapıya sahiptir. e-posta ile değişip nakte çevrilme özelliği ile çok tercih ediliyor. kişilere direk olarak para gönderme imkanı sağlıyor.

Mana coin nedir?

Mana coin merkeziyetsiz bir para birimidir. Bitcoin sonrası kripto para borsasında en çok bilinen coin olan Ethereum blok zinciri tarafından desteklenmektedir. Bir sanal gerçeklik platformudur. Kullanıcılar içerik ve uygulamalar oluşturabilir, deneyimler yoluyla para kazanabilirler.

Mask kaç dolar?

Güncel fiyat, MASK başına $5,63.

EOS Coin kaç adet var?

EOS Fiyatı ve Piyasa Verileri EOS fiyatı bugün $2,48 ve 24 saatlik işlem hacmi $247.405.199.Fiyat son 24 saatte 3.9% artmıştır.Dolaşımda 980 Milyon EOS coin arzı, toplamda ∞ coin arzı bulunmaktadır.Bitfinex, şu anda bunun ticaretinin yapıldığı en aktif piyasadır.

MetaMask güvenli mi?

MetaMask güvenli mi? Cevap tedirgin bir evet. Online cüzdanlar kendi kullanıcıları kadar güvenlidir. MetaMask cüzdanınız açık şekilde yasadışı yollarla Game of Thrones bölümleri izliyorsanız Ether'iniz uçup gidebilir!