Muhammed emin yıldırım eşi

Mehmet Emin Yıldırımın eşi kimdir?

Muhammed Emin Yıldırım hoca Nezahat Hanımefendi ile evlidir. İkili 1995 yılında İstanbul'da evlendiler. Bu evlilikten 3 çocukları bulunmaktadır.

Muhammed Emin Yıldırım’ın kaç çocuğu var?

Muhammed Emin Yıldırım ihtisas alanı ile ilgili 200'ü aşkın TV ve Radyo programına katıldı ve sohbetleri yayınlandı. Halen kurucusu olduğu Siyer Vakfı'nda öğretim dönemi içerisinde muhtelif başlıklarda sohbetleri devam etmektedir. Muhammed Emin Yıldırım evli ve 3 çocuk babasıdır.

Siyer Vakfı kime ait?

Emin Yıldırım'ın hayatı… Siyer-i Nebi çalışmalarıyla tanınan Muhammed Emin Yıldırım, Siyer Vakfı'nın kurucusudur. 2010 yılında kurduğu Siyer Vakfı çatısı altında Hz. Muhammed'in hayatına yönelik ciddi çalışmalara imza atmıştır.

Muhammed Emin Yıldırım mesleği nedir?

Author Researcher Muhammed Emin Yıldırım/Professions

Mehmet Emin Ay aslen nereli?

İlahiyatçı, Müzisyen. İlâhiyatçı, müzisyen. 1 Nisan 1963 tarihinde Van'da doğdu. Van İmam Hatip Lisesi (1980), Uludağ Üniversitesi İlâhiyat Fakültesi (1984) mezunu.

Muhammed Emin Yıldırım ne mezunu?

İlk, orta ve lise öğrenimini Erzurum'da tamamlamış ve İstanbul'a gelmiştir. Hem o yıllarda hem de sonrasında medrese ilim tahsiline başlamış ve devam ettirmiştir. 1999 yılından sonra ise Mısır'da İslami ilimler, Arapça'yı kapsayan ve beş yıl süren çalışmalara başlamıştır.

Muhammed Emin Yıldırım evli mi?

Nezahat YıldırımMuhammed Emin Yıldırım / Eşi (e. 1995)