Upt gelen para sorgulama

UPT den gelen parayı nasıl alabilirim?

UPT ile gönderilen parayı nasıl alabilirim? İsminize gönderilen para transferleri için işleme ait referans numarası ve geçerli kimlik belgeniz ile en yakın UPT Hizmet Noktasına gidiniz. Banka hesabınıza veya Türkiye'deki kartınıza gönderilen para transferleri otomatik olarak hesabınıza yansımaktadır.

UPT havale hangi bankalarda var?

Dünya genelindeki anlaşmalı UPT Hizmet Noktalarından Türkiye'deki tüm PTT şubelerine, Aktif Bank Şubelerine, UPT Temsilcilerine ve UPT Şubelerine isme para transferi hizmeti alabilirsiniz.

UPT kime ait?

UPT, Türkiye'nin en büyük yatırım bankası Aktif Bank'ın iştirakidir. Bugün dünyadaki milyonlarca insan para transferi için UPT'yi tercih etmektedir.

UPT kaça kadar açık?

UPT on Twitter: "Çalışma saatlerimiz: Hafta içi / cumartesi günleri : 08.30 – 19:00 Pazar günleri: 10:00 – 17:00 Telefon: 0212 340 89 81" / Twitter.

Ria dan gelen para nereden alınır?

RIA ile Gelen Para Alma İşlemleri Herhangi bir VakıfBank Şubesine giderek paranızı teslim alabilirsiniz. İşlem sırasında aşağıdaki adımları izleyiniz. Gönderici tarafından size iletilen 11 haneli PIN numarasını ve geçerli kimlik belgenizi VakıfBank yetkilisine ibraz ediniz.

UPT para transferi nasıl yapılır?

UPT Hizmet Noktalarından nasıl para gönderebilirim? – Size en yakın UPT Hizmet Noktasına, geçerli kimlik belgeniz ile giderek Para Gönderme Formunu doldurunuz. – Gönderim tutarını ve ücretini gişe görevlisine veriniz. – UPT işleminize ait referans numarasını alıcınıza iletiniz.

PTT UPT var mı?

Yurtiçinden ve yurtdışından dakikalar içerisinde ucuz, hızlı ve güvenli bir şekilde para gönderip alabileceğiniz Ucuz Para Transferi (UPT) hizmeti PTT işyerlerinde!.. UPT ile Türk Lirası, USD ya da EUR cinsinden para transferi yapabilirsiniz. Banka ve diğer para transferi şirketlerinden daha ucuzdur.