Watsons kart no öğrenme

Watsons kart numarası nerede yazar?

Kullanıcı adı alanına Watsons Card'ının arkasında bulunan 13 haneli kart numarasını, şifre alanına ise 6 haneli sayıyı girerek web sitesine giriş yapabilirsin.

Watsons kart şifresi nasıl alınır?

Watsons Cardınıza yeni şifre almak için 444 99 87 numaralı iletişim merkezimizi arayın. Telefon : Lütfen başına sıfır ekleyerek 11 hane olarak giriniz. SMS ile doğrulamak için tıklayınız. Telefonunuza gelen sms içerisindeki şifreyi giriniz.

Watsons 1500 Puan kaç lira?

17-30 Eylül 2018 tarihleri arasında Watsons Card'lı müşterilerimizin Watsons Card'ları ile yapacakları 75 TL ve üzeri ilk alışverişlerine 1.500 puan (15 TL değerinde) hediye edilecektir.

Watsons kart nedir?

Watsons Card ile artık Watsons'tan her alışverişinde puanlar kazanacak, birçok fırsatla ve sürprizle karşılaşacaksın. Birçok seçkin markanın özel hizmet ve kampanyalarından Watsons Card ile ilk sen haberdar olacaksın, doğum gününde ve üyeliğinin her yıl dönümünde sana özel ayrıcalıklardan yararlanacaksın.

Watsons kart yaş sınırı var mı?

Program yalnızca Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde geçerlidir ve 18 yaşından küçüklerin Program üyeliği anne, babası ve yasal vasisinin yazılı onayına tabidir. Programdan yalnızca gerçek kişiler faydalanabilir, şirketler, ortaklıklar ve benzeri kurumlar için Program kapalıdır.

Watsons indirim kaç gün?

Tam 6 gün sürecek olan efsanevi kampanyalar Watsons'ta sizleri bekliyor. Tüm yılın en avantajlı indirimlerinden faydalanmak istiyorsanız, alışveriş tutkunlarının Çılgın Cuma indirimleri için gün saydığını ve stokların kısa sürede tükenebileceğini unutmayın!

Watsons kargo ne zaman bedava?

Online mağazadan gerçekleştireceğiniz 75 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargonuz ücretsiz olarak teslim edilecektir. Bazı markaların ürünlerinde ise herhangi bir alt alışveriş sınırı olmadan ücretsiz kargo avantajı vardır. Watsons markalarını ve ürünlerini inceleyin.