Şeffaf poşet dosya 100 lü

Şeffaf dosyada mikron ne demek?

Föy dosyaların kalınlıklarını tasvir etmek için de kullanılan mikron ifadesi; metrenin milyonda birine, milimetrenin binde birine karşılık gelen bir ölçü birimidir. … Düşük mikronlu dosyalar ise daha ekonomik bir skalada yer alır.

Poşet dosya nasıl bir şey?

Poşet dosya, birbirinden farklı türdeki doküman ve evraklarınızı, sertifika ve diploma gibi belgelerinizi muhafaza etmek ve sınıflandırmak için kullanılan oldukça pratik bir ofis malzemesidir. Herkesin sıklıkla kullandığı ürün, farklı dosyalama ve arşivleme sistemlerine uyum sağlar.

Şeffaf dosya kağıdı nedir?

Şeffaf dosya orijinal olarak 1986'da Mike Townsend tarafından yaratılmış, klasörlerde saklanılan kağıt evrakları tutmak için kullanılan delikli bir kenarı olan düz, yarık plastik bir torbadır. … Kağıt belgeleri gözyaşı, su, yiyecek, lekeler ve parmak izlerinden korur ve bu belgelerin buruşmasını kısmen önler.

L poşet dosya nedir?

Ofis ve eğitim hayatında yakından tanıdığımız, evrak ya da dokumanlarımızı delmeden dosyalama ve koruma imkanı veren, ince ve şeffaf dosyalardır. Delikli ya da deliksiz olarak tercih edebileceğiniz poşet dosyalar, arşivleme konusunda da en büyük yardımcılarınızdan olacaktır.

NOKI XL poşet dosya kaç mikron?

Üstten açık dikey delikli poşet dosya. PP Dosya (Polipropilen malzemeden üretilmiştir) 55 Mikron.

Poşet dosya kaç mikron?

Üstten açık dikey delikli poşet dosya. PP Dosya (Polipropilen malzemeden üretilmiştir) 45 Mikron.

Poşet dosya Nasıl Kullanılır?

Telli Dosya Nasıl Kullanılır ? Evraklarınızı telli dosyaya yerleştirmeden önce poşet dosyalara koyabilirsiniz. Daha sonra poşet dosyalarınızı sırasıyla telli dosyalara geçirebilirsiniz. Kâğıt dosyalarınızı delgeç yardımıyla delerek de telli dosyaya yerleştirebilirsiniz.