Fenercell den türk telekom a geçiş

Fenercell Türk Telekom mu?

Türk Telekom mağazalarına gelerek ya da www.turktelekom.com.tr'den online başvuru yaparak Fenercell Fenerol 15GB tarifesi'ne geçiş yapabilirsiniz. … Fenercell Fenerol 15GB tarifesi kapsamında her yöne 1000 dakika, her yöne 250 SMS ve 15 GB cepten internet verilmektedir.

Fenercell hangi operatöre ait?

Fenercell, bir TT Mobil İletişim Hizmetleri A. Ş hizmetidir. Bu hizmet TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş tarafından sağlanmakta olup, tüketici memnuniyetine ilişkin her türlü husustan TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş sorumludur.

Fenercell geçiş nasıl yapılır?

Türk Telekom veya Fenercell mağazalarına gelerek, OIM üzerinden veya FBFNROL15GB yazıp 5555'e SMS göndererek Fenercell Fener Ol Tarifesi'ne geçiş yapabilirsiniz.

Türk Telekom Fenercell nasıl yapılır?

Hemen sarı lacivert renklerdeki Fenercell / Türk Telekom Online İşlemler uygulamasını indirerek mobil yazan kutucuğa Fenercell'e ait numaranızı yazıp *952# tuşlayarak şifreyi aldıktan sonra online işlem merkezinin size sunduğu özel avantajlardan faydalanmak.

Fenercell sil süpür var mı?

Sil Süpür Kampanyasına katılmak için; Fenercell tarifeye geçiş işlemi aktif hale geldikten sonra Fenercell'in sarı lacivert renklerdeki Türk Telekom Online İşlemler Uygulaması'na giriş yapıp Sil Süpür uygulamasına katılmak gerekmektedir.

Fenercell hattı ne kadar?

Numara taşıma ve yeni hat tesisi yoluyla Büyük Fenercell Tarifesine kayıt olan müşterilerimiz için tarifenin aylık ücreti 55 TL'dir….Tarife Bilgisi.

Büyük Fenercell Tarifesi
Taahhütlü Aylık Ücret45 TL*
Taahhütsüz Aylık Ücret55 TL**
Aylık Ücretsiz Cepten İnternet7 GB
Aylık Ücretsiz Her Yöne Görüşme Süresi1000 Dk

Fenercell nereden alınır?

Size en yakın Türk Telekom bayilerinden veya Fenercell Mağazaları'ndan Fenercell'li olabilirsiniz.