Istanbul hava durumu 10 kasım

10 Kasım’da Havalar nasıl olacak?

10 Kasım'da hava durumuna dair veriler Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklandı. Sabah saatlerinde sis ve yağmur, Öğlen saatlerinde parçalı bulutlu hava, akşam ve gece saatlerinde Türkiye genelinde sis etkisini gösterecek. Kurum tarafından “genel” bir uyarı yapılmadı.

Kasım ayı soğuk mu?

Kasım ayı ile birlikte yurdumuzda genel olarak yağışsız bir süreç (halk arasında pastırma yazı) başladı. Yüksek basıncın etkisi altında kalan yurdumuzun büyük bir kısmında, gündüz yağışsız,ılık; geceleri ve sabah erken saatlerde ise sisli, soğuk hava yaşanıyor.

6 Kasım da hava nasıl olacak?

Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmelere göre 06 Kasım çarşamba günü itibariyle ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. … Meteoroloji Genel Müdürlüğü yurdun batı kesimleri için sis ve pus Trakya'nın batısı ile Kıyı Ege'de yer yer (40-60 Km/saat) kuvvetli rüzgar eseceği uyarısında bulundu.

Lodos ne zamana kadar sürecek?

Peki, Lodos ne zaman bitecek? Yarın lodos var mı, lodos ne kadar, kaç gün sürecek? Lodos ne zaman bitecek, yarın lodos var mı? Meteoroloji tarafından yapılan açıklamaya göre, 29.11.2021 06:00'da başlayan fırtına, 29.11.2021 23:59'a kadar devam edecek.

Kasım ayı kaç çekiyor?

Kasım ayının içerisinde kaç gün olduğu pek çok bireyin merak ettiği bilgilerden biridir. Kasım ayı 30 gün çeken bir aydır.

2022 yılı kışı nasıl geçecek?

Sıcaklıklar lodos-poyraz döngüsü ile inişli çıkışlı seyredecek. Ortalamada, ülkenin batı yarısında normaller civarında, doğusunda ise normallerin biraz üzerinde olacağını düşünüyoruz. Trakya normalin biraz altında da kapatabilir.

Kasım ayı kaç gün çeker?

Kasım ayının içerisinde kaç gün olduğu pek çok bireyin merak ettiği bilgilerden biridir. Kasım ayı 30 gün çeken bir aydır.